Annonce


Annonce

Annonce

Dest: Jeg vil vinde Champions League

Champions League - 31. juli 2021




Sergino Dest sluttede sig til Barca før sidste sæson og var tæt på at vinde The Double, men Barca smed ligaen væk i de sidste par spillerunder, hvor de hele to gange havde matchbold men på ingen måde udnyttede det. Copa del Rey blev det til, men Dest drømmer om noget større.

Dest og Barca er lige nu i Tyskland på træningslejr, hvor de i aften møder Stuttgart. Dest håber, at det hårde arbejde, som de udfører lige nu, giver en god indledning til næste sæson, hvor han drømmer om at vinde Champions League.

- Jeg vil vinde mange flere trofæer med Barca. Jeg ønsker at vinde Champions League og La Liga og derudover ønsker jeg at spille så mange kampe som muligt. Vi arbejder hårdt og løber meget i disse dage og jeg håber, at det bærer frugt forud for næste sæson, fortæller han til Barca TV.

20-årige Dest har spillet 41 kampe for Barca siden han rykkede fra Ajax, hvor han fik spilletid i 38 kampe, som var nok til at Barca hentede ham til klubben. På det amerikanske landshold er det blevet til 11 kampe og ét super flot mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dest: Jeg vil vinde Champions League

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder