Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué: Samme attitude som i min første sæson

Nyheder - 31. juli 2021
Piqué: Samme attitude som i min første sæson

© Getty Images


Gerard Piqué er en erfaren spiller i fodbolden og er udmærket klar over, hvordan Barca i de tidligere sæsoner typisk har formået at vinde La Liga. Han håber, at man i den kommende sæson kan gøre det samme, men det kræver også at Real Madrid og Atletico Madrid ikke gør som i sidste sæson, udtaler han.

Man har typisk set Barca komme godt fra land. Nærmest sæson efter sæson har man talt om hvor mange kampe de har vundet i træk fra start, men sådan har det desværre ikke været de seneste par år. Det er dog vigtigt at komme fra start, erfarer Piqué.

- Jeg går ind til denne sæson med samme attitude som da jeg spillede min første. Vi skal forsøge at komme godt fra start. Generelt set når vi har vundet La Liga, så er det fordi, at vi har ramt en god rytme i starten og skabt afstand til forfølgerne. Vi skal opbygge et forspring og fastholde det, fortæller han til Barca TV og følger op:

- Vi vil forsøge at gøre det samme og så må vi håbe, at Real Madrid og Atletico Madrid ikke gør, som de gjorde i sidste sæson.

Om Messi
- Vi alle venter på, at han underskriver sin kontraktforlængelse så han kan blive hos os. Jeg håber, at han er overbevist så han skriver under, lød Piqués kommentar om Messis situation.

Lige nu vurderes det, at Messi skriver under i næste uge, hvor han desuden også vender retur fra sin sommerferie.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder