Annonce


Annonce

Annonce

De Jong og Memphis: Første gang i 15 år

Nyheder - 31. juli 2021




Memphis Depay er allerede godt i gang med at forberede sig til den nye sæson i sin nye klub. På videoerne sendt ud af klubben ser man tydeligt hvordan han læner sig meget om af Frenkie de Jong. De to kender hinanden rigtig godt fra det hollandske landshold og kommer godt ud af det med hinanden.

Faktisk er det første gang i 15 år, at Barca har haft to hollændere på banen på samme tid. De Jong og Memphis Depay fik spilletid på samme tid i Barcas seneste træningskamp mod Girona og man skal faktisk helt tilbage til 2006 på en dejlig dag, for at finde et lignende scenarie.

Dengang var det i Champions League-finalen mod Arsenal i Paris og utroligt nok havde Barca også en hollandsk træner dengang som de har det i dag. Frank Rijkaard sad på bænken og gav spilletid til Gio Van Bronckhorst og Mark Van Bommel og det er altså seneste gang, at Barca havde to hollændere på banen på samme tid indtil kampen for nyligt mod Girona.

To gange har De Jong assisteret Memphis Depay på banen og det er noget man håber på også kommer til at ske i Barca. Første gang var i 2018 i en landskamp mod Peru - i øvrigt den første kamp, som de spillede sammen. Herefter lagde De Jong også op til Memphis' mål mod Nordirland året efter.

Frenkie de Jong og Memphis Depay har spillet 28 kampe sammen for Holland og vundet 18 af dem. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


De Jong og Memphis: Første gang i 15 år

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder