Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

La Liga-chef om Messi: Jeg ved ingenting

Nyheder - 31. juli 2021
La Liga-chef om Messi: Jeg ved ingenting

© La Liga


Alle ved, at det er vigtigt at beholde Lionel Messi i La Liga, men hos La Ligas hovedkontor har man ikke tænkt sig at se mellem fingre i Messis kontrakt for at Barca kan forlænge med ham. Man forventer en ærlig proces og ved La Liga Champions Gala i aftes blev La Liga-chefen Javier Tebas spurgt ind til situationen.

Tebas fastslår, at han ingenting ved om det, men at Joan Laporta har fortalt ham, at det går den rette vej. Hvis Laporta siger det går godt, så tror Tebas på det - men ingen skal forvente at La Liga går ind og godkender en kontraktforlængelse uden at alle krav er opfyldt.

- Det hele afhænger alene af Barca. De kender reglerne for vores økonomiske kontrol af kontrakter og der er på ingen måde nogen undtagelser. Når regler skal ændres, skal kræver det en længere proces og flere organisationer skal indover, men i dag er der ikke planlagt nogen ændringer, fastslår Tebas og følger op:

- Barca fortæller mig, at de håber på at sænke lønnen hos nogle spillere, men vi har aldrig talt om at ændre reglerne således at Messi kan blive. Jeg tror på Laporta når han fortæller mig, at det går godt. Jeg har direkte kontakt til ham og jeg tror på ham når han taler, fortæller Tebas yderligere.

Lige nu og her er der altså ingen informationer omkring Messis forlængelse og det er da heller ikke Tebas' plads at fortælle om det hvis der var. Tebas slår blot fast, at reglerne skal følges og at Laporta har fortalt ham, at det går den rette vej.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder