Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Antoine Griezmann bliver i Barca

Transfermarked: Af Søren Nissen - 1. august 2021
Avis: Antoine Griezmann bliver i Barca

© Getty Images


I weekenden dukkede nyheden op om, at Antoine Griezmann bliver i Barca. Det skulle den catalanske avis Sport i hvert fald erfare. Det kommer efter mange rygter hen over sommeren, som blandt andet har sendt ham til Atletico Madrid i en byttehandel med Saul og Manchester City, som skal have en afløser for Barcas nye spiller, Sergio Agüero.

Samtidig har det også været vurderet, at man ved et salg af Griezmann kunne spare en masse lønkroner, som lige nu er det helt store problem i FC Barcelona. Klubben kæmper med at sænke lønniveauet, så det ikke overgår det loft, der er i La Liga. Samtidig er klubben stadig i store økonomiske vanskeligheder på baggrund af Covid-19 og dårlige drift i klubben, før Joan Laporta kom til som præsident. Derfor har Griezmann gentagende gange været nævnt i den gruppe af spillere, der kan blive solgt.

Hvad er så årsagen til, at Griezmann nu bliver? Det skulle eftersigende være et ønske fra træner Ronald Koeman, som stadig ser franskmanden som en vigtig brik i truppen til næste sæson. Udover at være en topspiller, så spreder han også rigtig god energi i truppen. Han har især været rigtig glad her i sæsonstarten, og det beundrer Koeman.

Antoine Griezmann vil også rigtig gerne blive i klubben, og han skulle eftersigende have tilbudt at gå en smule ned i løn for at blive. På trods af det, virker det ikke til, at Barca-ledelsen fokuserer på franskmandens løn men derimod de ældre og rutinerede spillere, da en aftale med dem kan forplante sig ned gennem truppen og påvirke de yngre spillere til også at gå ned i løn.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder