Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ilaix Moriba tager på tour med B-holdet

Nyheder - 2. august 2021
Ilaix Moriba tager på tour med B-holdet

© FC Barcelona


Der er stadig langt fra en aftale på plads omkring Ilaix Moriba. Som bekendt har han nægtet at acceptere Barcas seneste tilbud om en kontraktforlængelse, da han kræver en endnu højere løn, og derfor er han sat totalt af i sin egen udvikling. Han må ikke spille for Barca.

Klubben har simpelthen fortalt ham, at han ikke får lov til at spille kampe med hverken førsteholdet eller B-holdet. Desuden er han sendt ned på B-holdet for at træne selvom han egentlig var udset til at skulle træne med førsteholdet. Men på grund af sin grådighed og manglende forståelse for klubbens situation, har man været nødsaget til at lukke af for spilletiden.

B-holdet skal på træningslejr og her er Ilaix Moriba udtaget. Det betyder dog ikke at han skal forvente spilletid i de kommende træningskampe med B-holdet. Han er blot udtaget for at kunne træne med, men det bliver også kun ved træningspas for Ilaix Moriba.

Senest Barca og Moribas bagland mødtes var i onsdags, hvor man slet ikke kom videre, da Ilaix Moriba holdet fast i at ville have en højere løn. Gavi og Nico Gonzalez har gjort det fremragende i de minutter de har fået på førsteholdet denne pre-season og derfor satser Barca nu på at sælge Ilaix Moriba, da hans kontrakt trods alt løber til 2022 og derfor skal han sælges denne sommer for at man kan få nogle penge ud af ham.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder