Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Braithwaite om Eriksen: Han var væk

Nyheder - 2. august 2021
Braithwaite om Eriksen: Han var væk

©


Martin Braithwaite var på banen, da Danmark åbnede EM hjemme i Parken mod Finland, som desværre undervejs fik en hård opbremsning, da Christian Eriksen faldt om. Nu har Braithwaite i en mini-dokumentar sat ord på hvordan han oplevede hele situationen.

- Jeg oplevede en af de mest forfærdelige situationer i mit liv. Det var meningen, at det skulle være det største sportsevent i dansk historie, men det endte med at blive et mareridt. Det, der skete den dag, chokerede mange mennesker, fortæller Braithwaite og følger op:

- Der var et øjeblik, hvor jeg kiggede på Eriksen og troede, at han var væk. Når du ser på en krop er du ikke i tvivl om personen er død. Man ved det med det samme. Det var det, som jeg så. Da jeg så det, begyndte jeg at bede. Det var alt, jeg kunne gøre i det øjeblik. At vende mig mod Gud.

- Vi havde alle lægerne til at kigge på ham og jeg ønsker ikke at folk skal se de billeder. Heldigvis sluttede alt godt, da Christian har det godt og han er stabil. Det er alt, vi ønsker.

Christian Eriksen har fået indopereret en pacemaker og det betyder højt sandsynligt, at han er færdig i italienske Inter.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder