Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Umtiti åbner endelig for et Barca-exit

Transfermarked - 2. august 2021
Avis: Umtiti åbner endelig for et Barca-exit

©


Der er kommet adskillige tilbud på Samuel Umtiti ind af døren på Barcas kontorer, men Umtiti selv har valgt at afvise dem alle selvom det var tilbud, som Barca gerne ville have accepteret. Egentlig har Umtiti slet ikke været villig til at forlade Barca, men han har endelig givet det grønne lys og er klar til at rykke videre, beretter avisen Sport.

Der er dog kun tale om et lejeophold. Han er klar til at lade sig udleje, men han har nogle krav, som skal imødekommes før end han accepterer et tilbud. Et af disse krav er at han skal til en storklub, som spiller med i Champions League. Sådan et tilbud er ikke landet på Barcas bord, men klubben tror på, at man nok skal finde en løsning.

Umtiti er blevet klar over, at han ikke skal forvente mange spilleminutter på banen i den kommende sæson. Efter et hav af skader er han blevet overhalet indenom og klubben mener det er bedst, at han finder sig et andet sted at spille fodbold. Hans oprindelig plan var at blive i klubben og kæmpe for sin plads, men mulighederne for at kæmpe får han næppe mange af.

Udover at finde en klub, der er klar til at tage imod Umtiti, så skal Barca også sørge for, at Umtitis nye klub overtager franskmandens løn. Det er nemlig på grund af lønnen, at man i disse dage er nødsaget til at sende spillere ud af klubben. Hvis det lykkedes, vil det helt sikkert være en sejr for begge parter: Barca får lidt luft mens Umtiti kan få genstartet sin karriere, som brød totalt sammen, da han indledte sin skadeshelvede.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder