Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medier: Club Brügge lejer Alex Collado

Transfermarked - 2. august 2021Medier: Club Brügge lejer Alex Collado

© Getty Images


Alex Collado har deltaget i førsteholdets pre-season denne sommer og har altid ønsket at bryde igennem på førsteholdet. Hvis ikke det var tilfældet denne sommer, så har han en aftale med klubben om at lade sig udleje. Han ønsker ikke at vende retur til B-holdet, da han føler, at tiden er inde til at prøve et højere niveau.

Derfor forlod han i går Barcas træningslejr i Tyskland for at arbejde på sin fremtid. Adskillige spanske medier beretter nu at Alex Collado er på vej til Club Brügge, som lejer Collado for den kommende sæson. Hans eneste krav er, at han skal spille regelmæssigt og det kan Club Brügge give ham.

Der er nok af spillere i Barcas trup og talenterne begynder så småt at røre på sig. Konkurrencen er derfor blevet øget til et punkt, hvor Collado også skal spørge sig selv om han har tid til at vente på gennembruddet. Han er 22 år og har spillet på B-holdet siden 2018, og nu mener han altså at tiden er inde til at ændre planen og lade sig udleje.

Han spillede 45 minutter mod Nastic og fik scoret et mål. Derudover spillede han en halv time mod Girona. På grund af omstændighederne kom han ikke i kamp mod Stuttgart, da klubben allerede på det tidspunkt var klar over, at han skulle videre og man ønskede i stedet at dosere spilletiden på andre spillere. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

7 min. AC Milan er ikke interesserede i at beta...
1 t. Ansu Fati har en kontrakt til 2027 og en...
2 t. FC Barcelona vil slet ikke lytte på tilb...
3 t. Manchester United er interesseret i at h...
4 t. FC Barcelona har kontaktet Ousmane Dembé...
5 t. Alexia Putellas med sin anden Ballon d'O...
6 t. Jordi Roura: "Man kan ikke spille perfek...
7 t. Xavi ser Lamine Yamal som det største ta...
8 t. Lionel Messi: "Når jeg stopper karrieren...
9 t. Vitor Roques drøm er at spille i FC Barc...

Ugens mest læste

Seneste nyheder