Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Frenkie De Jong: Ingen kan slå mig i FIFA

Nyheder - 3. august 2021
Frenkie De Jong: Ingen kan slå mig i FIFA

©


Frenkie de Jong er kendt for sit gode humør udenfor banen og han var da også oppe at flyve, da han blev bedt om at kommentere på sin seneste FIFA-kamp, hvor han på hotelværelset i Tyskland spillede mod Sergino Dest. De Jong vandt 5-1 og kampen blev streamet på Martin Braithwaites Facebook.

Her valgte De Jong at spille med Juventus mens Dest havde valgt Bayern München. I løbet af kampen dukkede Piqué op i chatten fra sit eget hotelværelset og skrev 'Frenkie vs. Dest er et lavt niveau'. Piqué er altid klar til et godt grin og mon ikke han får lov til at spille mod De Jong næste gang?

- Jeg slog Dest med Juventus, men Martin Braithwaite slog ham også rimelig let. Lad os se, om nogen kan slå mig. Jeg tror, at jeg spillede mod Roberto sidste år, hvor jeg også vandt. Måske er en af de unge spillere god til FIFA, men lige nu kender jeg ingen som kan slå mig, lød det fra De Jong med et smil og et lille grin på læben.

- Vi spiller blot for at nyde tiden, som alle. Vi træner to gange dagligt og vi skal have godt med søvn også, så der er ikke meget tid. Når man spiller, så spiller man for at vinde. Målet er at hygge sig, men selvfølgelig vil man vinde.

Om der snart bliver spillet en kamp igen må tiden vise. Det er ikke længe siden, at Ronaldinho slog Sergio Ramos i en FIFA-kamp. Det kan du se her.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder