Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca og Dembélé tæt på ny aftale

Transfermarked - 3. august 2021Medie: Barca og Dembélé tæt på ny aftale

© Getty Images


Barca har hele tiden holdt fast i, at man ønsker at forlænge Ousmane Dembélés kontrakt, da den udløber næste år og han dermed kan forlade klubben gratis. Det ønsker man ikke i Barca og derfor har klubben længe lagt i snak med Dembélés bagland om en forlængelse.

Nu beretter Mundo Deportivo, at parterne er tæt på at nå hinanden om en forlængelse til 2023 eller 2024. Der er tale om en kort kontraktforlængelse, men det betyder, at Barca i hvert fald ikke mister Dembélé gratis næste år. Hvis Dembélé afviser at forlænge og smutter gratis, så vil han få en stor sign-on bonus i sin nye klub, så på den baggrund er der penge at hente ved at smutte gratis.

Til gengæld har tingene ændret sig og Barca er nu optimistiske omkring en kontraktforlængelse. Udover at kontrakten forlænges med et 1-2 år, så har Dembélé angiveligt accepteret at gå en smule ned i løn. Barcas helt store triumf er dog at Dembélé forlænger og at klubben dermed ikke mister ham gratis.

Hvis Dembélé i sidste ende vælger ikke at forlænge, så kan han om fire måneder forhandle frit med de klubber han ønsker og fra næste sommer skifte gratis. I øjeblikket er han ude med en skade frem til november, så man kommer næppe til at se meget til ham i de kommende måneder. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

47 min. Balde med en besked til Barcas fans på I...
1 t. Xavis bror og assistent, Oscar, er på bæ...
3 t. Franck Kessiés skade holder ham ude i 10...
4 t. Ferran Jutgla i denne sæson for Club Brü...
5 t. Barca Athletic-spillerne Marc Casadó og ...
6 t. Frenkie de Jong bliver klar til returkam...
6 t. Officielt: Franck Kessié har en forstræk...
7 t. Eder Sarabia (Quique Setiéns assisten i ...
8 t. Barcas udlejede Clement Lenglet startede...
8 t. Officielt: Efter nye undersøgelser i dag...

Ugens mest læste

Seneste nyheder