Spanien møder Brasilien i OL-finalen

Nyheder - 3. august 2021

Tidligere på tirsdagen mødtes Mexico og Brasilien i den ene semifinale ved OL og det blev til et sandt drama, da man skulle helt ud til straffesparkskonkurrence før Dani Alves og co. kunne sikre sig videre deltagelse. Efterfølgende var det så Japan og Spanien der mødtes i den anden semifinale.

Pedri og Eric Garcia startede begge på banen mod Japan og det var med afstand Spanien, som dominerede - både i skud på mål, boldbesiddelse og de satte et tungt pres på japanerne, som i løbet af 120 minutter kun havde et enkelt skud indenfor målrammen.

Med 0-0 i ordinær spilletid skulle de to hold ud i forlænget spilletid og her blev Marco Asensio den store helt, da han i det 115. minut svingede venstrebenet inde i feltet og udplacerede Japans keeper. Jublen brød løs blandt spanierne, som nu kun havde fem minutter til lukketid - og resultatet holdt de.

Dermed er Pedri, Garcia og Spanien klar til OL-finalen mod Brasilien. Undervejs i kampen blev Pedri pillet ud. Det skete efter 84 minutter netop for Asensio. Det var i øvrigt Pedris kamp nummer 72 i denne sæson. Eric Garcia spillede kampen til ende.

Finalen mellem Brasilien og Spanien afvikles lørdag klokken 13.30. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder