Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Braithwaite: Håber på spilletid mod Salzburg

Nyheder - 4. august 2021
Braithwaite: Håber på spilletid mod Salzburg

© FC Barcelona


Martin Braithwaite var nærmest kun lige kommet tilbage fra sommerferie, da Barca mødte Stuttgart, men han havde gerne set frem til at spille et par minutter. Det fik han ikke og mange forbandt det med, at klubben forsøger at sælge danskeren. Selv håber han på spilletid i aften.

I aften er Barca på banen mod RB Salzburg og her håber Braithwaite på spilletid. Det forklarede han til klubben i et interview.

- Det har været godt (at komme i gang igen) selvom jeg selvfølgelig er kommet sent tilbage fra ferie. Jeg vendte retur til Barcelona og fik ikke engang tid til at åbne mine kufferter før jeg skulle videre til Tyskland. Men at komme tilbage til det mindset er godt.

- Jeg ser frem til kampen mod Salzburg og forhåbentligt får jeg nogle minutter for jeg føler mig klar. Jeg ser frem til at afslutte vores forberedelser og spille en god sæson. Kampen mod Salzburg bliver en god test. De har spillet i Champions League de seneste par år og de kan godt lide at spille offensivt fodbold, så det bliver en god kamp.

Barcas træningskamp mod RB Salzburg afvikles i aften klokken 19. Du kan ikke se kampen på nogen danske kanaler, men du kan læse et referat af opgøret her på BarcelonaFC.dk kort efter slutfløjt.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder