RB Salzburg kommer fra en frisk 7-1-sejr

Nyheder - 4. august 2021

Den østrigske Bundesliga er allerede i gang og Barcas modstander i aften, RB Salzburg, har allerede spillet to kampe og gjort rent bord med to sejre og en ustyrlig målscorer på 10-2. Det bliver den største test for Barca denne pre-season hidtil.

Salzburg åbnede Bundesliga med en 3-1-sejr ude mod Sturm Graz, som selv vandt 4-1 i runden efter. I anden spillerunde fik Salzburg besøg af Ried, og det blev spil mod et mål. Ved pausen stod der kun 2-0 på måltavlen, men så rullede målene ellers ind i anden halvleg.

3-0 og 4-0 blev det efter henholdsvis 52 og 60 minutter mens målet til 5-0 landede med små 12 minutter igen. Philipp Pomer fik scoret for Ried i det 89. minut, men i overtiden scorede Salzburg to gange og vandt således knusende 7-1 og har derfor selvtilliden i orden inden aftenens kamp mod Barca - og det er kun godt for Ronald Koemans mandskab.

Barca har uden de store problemer vundet sæsonens første tre kampe, men i aften møder man et hold med offensivt selvtillid og med en større udfordring mod Barcas defensiv er det helt sikkert noget, som man kan benytte sig positivt af hos Barca. Om Salzburg scorer syv gange igen er dog tvivlsomt - men der er tale om den største test denne sommer og det toppes af kampen mod Juventus på søndag i Joan Gamper-kampen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder