Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Breaking: Messi forlader Barca

Nyheder: Af Sajad Koftan - 5. august 2021
Breaking: Messi forlader Barca

© SPORT


Det er hermed bekræftet fra FC Barcelonas officielle kanaler - Lionel Messi forlader klubben efter at kontraktforhandlingerne er brudt sammen her til aften.

Det står nu fast.

En helt utrolig udvikling har fundet sted her til aften, hvor FC Barcelonas største spiller gennem tiden, Lionel Messi, forlader klubben, højst overraskende.

Messi og Barca kunne efter sigende ikke nå frem til enighed om en forlængelse, bekræfter FC Barcelona.

Meldingen kommer som et chok for alverdens fodboldfans, som jo har fuldt sagen tæt, siden juni måned hvor Messis kontrakt løb ud.

Barca har her til aften meldt ud officielt omkring skilsmissen med verdens bedste fodboldspiller og klubbens ubestridte superstjerne gennem mere end et årti.

- På trods af at klubben og Lionel Messi nåede frem til en aftale hvor intentionen var klar fra begge parter om en forlængelse idag, kunne dette ikke lade sig gøre grundet de økonomiske og strukturelle udfrodringer. (La Liga reglementet)

- Som en konsekvens af dette, vil Messi derfor forlade klubben. Begge parter er oprigtigt ærgelige over situationen som jo betyder at ønsket om en forlængelse ikke bliver en realitet.

- FC Barcelona sender den største taknemmelighed til spilleren for den store indsats og ønsker ham det bedste for fremtiden - både på professionelle og på det personlige plan, skriver FC Barcelona.

Nyheden kommer som et stort slag for FC Barcelona og fansene, eftersom alle indiaktioner ellers pegede i retningen mod en forlængelse af Messis kontrakt.

Lionel Messi har været den altoverskyggende superstjerne for klubben og er blevet kåret som verdens bedste spiller hele seks gange i løbet af sin tid i Barca.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder