Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Messi er i totalt chok

Transfermarked - 5. august 2021
Avis: Messi er i totalt chok

© Getty Images


Lionel Messi fortsætter ikke i Barcelona. Det var den officielle melding fra Barca lige inden klokken slog 20 denne torsdag aften. Et kæmpe chok for hele fodboldverdenen og ikke mindst for Messi selv, som havde forventet, at tingene kunne løse sig.

Messi er hjemme i Barcelona og har været til møde i dag med klubben hvor man altså blev nødt til at blive enig om, at bekræftelsen skulle ud her til aften. Det har ifølge Mundo Deportivo efterladt Messi i totalt chok, at han ikke kan fortsætte i Barca og netop derfor har han ikke tænkt sig at vise sig offentligt før han har fordøjet situationen.

Avisen melder yderligere, at Messi absolut ikke har tænkt sig at forlade klubben uden at sige farvel til fansene og det kan blive svært på grund af coronapandemien til trods for at La Liga har åbnet op for 40% af stadionkapaciteten til La Liga-starten mod Real Sociedad næste weekend. Men som bekendt kan det ændre sig - akkurat som det er tilfældet med Barcas kommende Gamper-kamp mod Juventus.Messi landede i Barcelonas lufthavn El Prat i går efter et ferieophold på Ibiza og han landede med forventningen om, at han skulle underskrive en kontrakt i dag, da også hans far var fløjet til byen fra Miami. Han landede i eftermiddags, men efter et møde kom man frem til, at det simpelthen ikke er muligt at forlænge kontrakten. Klubben fik i dag besked af La Liga, at det ikke er muligt. Den besked fik Messi også i dag.

Det hele bunder i La Ligas begrænsninger og reglement. Det er et uventet farvel, da der er tale om historiens største spiller, som egentlig ikke har talt med andre klubber, da han hele tiden har været bevidst om, at han ville blive i Barca. Nu er situationen totalt anderledes og efter at han har fået fordøjet situationen vil han begynde at se fremad.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder