Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Messi tager til lægetjek i PSG

Transfermarked - 8. august 2021




Lionel Messi sagde i dag farvel til Barcelona på et pressemøde på Camp Nou. Det var tydeligvis hårdt for ham efter så mange år i Barca og i en tid, hvor han ikke selv ønskede at forlade klubben hvorfor han gjorde alt for at blive. Nu går tiden videre og Messi skal starte et nyt kapitel i sit liv.

Ifølge ESPN skal Messi til lægetjek i PSG. Umiddelbart bliver det i aften eller mandag morgen før han officielt bliver præsenteret som ny spiller i det franske. Messi selv bekræftede en dialog med PSG på sit pressemøde i dag, men slog samtidig fast, at intet er lukket. Og det er det da heller ikke så længe der ikke er skrevet under.

Messi fortalte desuden at en masse klubber henvendte sig straks som Barca torsdag aften meldte ud, at Messi ikke fortsætter i klubben. Men kun PSG er blevet nævnt som en seriøs bejler til argentineren og det ligner nu at Messi er på vej til PSG, hvor han skal spille sammen med sin gode ven Neymar.

I aften spiller Barca Joan Gamper-kamp mod Juventus og her var der set frem til en venskabelig duel mellem Messi og Ronaldo, men sådan bliver det altså ikke. Ronaldo og Juventus befinder sig netop nu i Barcelona forud for kampen, som altså bliver uden Messis deltagelse. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Messi tager til lægetjek i PSG

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder