Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rasende Umtiti stormede ud af banen

Nyheder - 9. august 2021
Rasende Umtiti stormede ud af banen

© FC Barcelona


Samuel Umtiti er blandt de absolut mest upopulære spillere i truppen i disse dage. Hans mange skader har sat ham langt tilbage i køen og Barca har længe fortalt ham, at klubben ikke satser på ham længere og derfor skal han finde sig en ny klub. Det har han dog afvist gang på gang.

Umtiti selv ønsker ikke at tage videre og hans klare intention er at blive i Barca og kæmpe sig tilbage i varmen. Han var en af de spillere, som de spanske medier skrev om, der nægtede at gå ned i løn i håbet på at Messi kunne blive i klubben. Alt sammen omkring Umtiti kulminerede i går, da han havde en rædselsfuld aften.

Han startede på bænken mod Juventus og kom så ind i løbet af anden halvleg. Ved hver boldberøring begyndte Barcas fans at pifte ned mod ham. Piqué opdagede det lynhurtigt og sendte adskillige gange signaler ud til fansene om at klappe i stedet for at pifte ned mod Umtiti. Derefter blev det til en blanding, hvor der var piften og klapsalver.Umtiti mærkede for første gang i går, at fansene har fået nok af ham og det kunne i den grad ses da dommeren fløjtede af. Vinderen Joan Gamper-kampen modtager et trofæ, som man altid modtager på banen og kort kan juble over - men Umtiti var ikke til at se på banen efter kampen. Han deltog aldrig i festlighederne sammen med de øvrige spillere.

Han var i stedet så rasende, at han stormede ud fra banen og ned i omklædningsrummet. Hvad fremtiden byder for den franske Samuel Umtiti er svær at spå om - men i dag er han ikke nogen populær mand blandt en del af Barcas fans.

Umtiti kom til Barca fra Lyon og blev i sin første sæson vurderet som et af de vildeste køb, da han kom til klubben for den nette sum af 25 millioner euro. Han spillede sig direkte ind i startopstillingen og havde fat i den lange ende, men skader slog ham totalt ud af kurs og efter at have spillet henholdsvis 43 og 40 kampe i sine to første sæsoner, har han i de seneste tre sæsoner spillet 15, 18 og 16 kampe.

Umtiti var ikke til at finde ved jublen efter kampen

Rasende Umtiti stormede ud af banenLynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder