Annonce


Annonce

Annonce

Barca-kvinderne bankede Juventus med 6-0

Nyheder - 9. august 2021




I årevis har Barca spillet Joan Gamper-kamp som indledning til en ny sæson og fremover gør Barcas kvinder det samme. I går var der debut, da kvinderne for første gang nogensinde skulle spille Joan Gamper-kamp og her udnyttede man lejligheden til også at møde Juventus.

Kampen blev afviklet kort før at Ronald Koemans tropper skulle i aktion, og kvinderne viste sig aldeles godt frem. Hele 6-0 blev det til og nærmest inden at kampen for alvor var skudt i gang stod der 2-0 til Barca på mål af Aitana og Jenni Hermoso. Det var efter bare tre minutter.

Efter 12 minutter blev det til 3-0 ved Paredes mens det gik totalt galt for Juventus, da Hermoso igen kom på tavlen til 4-0 efter bare et kvarters spil mens Caroline Graham Hansen legede med og scorede til 5-0 efter 27 minutters spil. Bruna Vilamala stod for kampens sidste mål lige efter pausen.

Senest vandt Barca-kvinderne 17-0 over Elche i en træningskamp, så det ser bestemt ikke ud til at kvinderne har tænkt sig at tage den med ro i denne sæson efter at de vandt The Trebel fuldstændig overlegent i sidste sæson.

På fredag skal kvinderne i kamp mod franske Montpellier i en venskabskamp før de også møde franske Lyon. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca-kvinderne bankede Juventus med 6-0

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder