Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kovending: Barca forsøger at holde på Messi!

Transfermarked - 10. august 2021Kovending: Barca forsøger at holde på Messi!

© FC Barcelona


Lionel Messi har allerede sagt farvel til Barca og bekræftet en dialog med PSG, men ifølge TV-programmet La Portería har Joan Laporta og Barca forsøgt sig med et sidste desperat forsøg på at holde Messi i Barca. I dag tirsdag bliver afgørende.

I og med at Messi er en fri agent, så vil muligheden altid være der. Joan Laporta forklarede helt klart, at der ikke er penge i lønbudgettet til at man kan holde på Messi og at selvom man ikke har Messi på holdet, stadig ligger langt over grænsen. Derfor var det umuligt at holde på Messi og man blev nødt til at lade ham gå som følge af hans kontraktudløb.

Det skulle angiveligt været Barcas CEO, Ferran Reverter, som forsøger at presse muligheden igennem og endnu vides det ikke på baggrund af hvad. Der skal findes nogle penge for at kunne forlænge med Messi og hvis Laporta havde accepteret CVC-aftalen, så ville han have haft mulighed for at forlænge med Messi, men Laporta afviste aftalen og måtte derfor lade Messi gå.Om man har sikret sig nogle aftaler, der sender spillere ud af klubben, som åbner op for, at Messi kan blive, er ikke til at vide. Lige nu er det på et stadie, hvor det natten til tirsdag kom blev fra La Portería. Mundo Deportivo valgte at samle historien op og avisen skriver desuden, at de har forsøgt at få informationer fra kilder tæt på Messi - men der er endnu intet svar.

Andre steder skrives det, at Messi præsenteres som ny PSG-spiller i dag. Så det stopper ikke før noget er officielt. Her på BarcelonaFC.dk følger vi naturligvis sagen tæt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

58 min. Ez Abde: "Opgive muligheden for at spill...
1 t. Barca-spillere, som stadig er med ved VM...
3 t. Ter Stegen: "Det er svært at finde de re...
4 t. Sergi Roberto er klar til at forlænge si...
5 t. Barca har ikke lukket muligheden for at ...
6 t. Xavi og Kessié mødtes i mandags. Her for...
7 t. I kampen mod Marokko blev Gavi den yngst...
9 t. Frenkie de Jong er i karantæne til en po...
10 t. Joao Felix er klar til at skifte. Han vi...
11 t. Frenkie de Jong er på fjerdepladsen over...

Ugens mest læste

Seneste nyheder