Annonce


Annonce

Annonce

Kovending: Barca forsøger at holde på Messi!

Transfermarked - 10. august 2021




Lionel Messi har allerede sagt farvel til Barca og bekræftet en dialog med PSG, men ifølge TV-programmet La Portería har Joan Laporta og Barca forsøgt sig med et sidste desperat forsøg på at holde Messi i Barca. I dag tirsdag bliver afgørende.

I og med at Messi er en fri agent, så vil muligheden altid være der. Joan Laporta forklarede helt klart, at der ikke er penge i lønbudgettet til at man kan holde på Messi og at selvom man ikke har Messi på holdet, stadig ligger langt over grænsen. Derfor var det umuligt at holde på Messi og man blev nødt til at lade ham gå som følge af hans kontraktudløb.

Det skulle angiveligt været Barcas CEO, Ferran Reverter, som forsøger at presse muligheden igennem og endnu vides det ikke på baggrund af hvad. Der skal findes nogle penge for at kunne forlænge med Messi og hvis Laporta havde accepteret CVC-aftalen, så ville han have haft mulighed for at forlænge med Messi, men Laporta afviste aftalen og måtte derfor lade Messi gå.



Om man har sikret sig nogle aftaler, der sender spillere ud af klubben, som åbner op for, at Messi kan blive, er ikke til at vide. Lige nu er det på et stadie, hvor det natten til tirsdag kom blev fra La Portería. Mundo Deportivo valgte at samle historien op og avisen skriver desuden, at de har forsøgt at få informationer fra kilder tæt på Messi - men der er endnu intet svar.

Andre steder skrives det, at Messi præsenteres som ny PSG-spiller i dag. Så det stopper ikke før noget er officielt. Her på BarcelonaFC.dk følger vi naturligvis sagen tæt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Kovending: Barca forsøger at holde på Messi!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder