Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Pedri dropper sin sommerferie!

Nyheder - 11. august 2021




Pedri har uden lige været en maskine i denne sidste sæson. Med Barca samt det spanske landshold ved EM og OL, rundede han vanvittige 73 kampe på én og samme sæson. Det har været alt for meget ifølge mange fans, og af den klub håbede Barca på, at han ville droppe at tage til OL så han kunne få sig en pause.

Han valgte dog at rejse til Japan og spille OL, hvor Spanien tabte finalen til Brasilien. Her nåede han op på de vilde 73 kampe og derfra skulle hans sommerferie på tre uger begynde, men ifølge adskillige spanske medier, så har Pedri slet ikke tænkt sig at holde sommerferie.

Det er kun få dage siden, at han forlod OL med en sølvmedalje, men der går historier om, at han har tænkt sig at dukke op på træningsbanen i Barcelona i dag eller i morgen og forberede sig til kampen på søndag mod Real Sociedad. Han er blot 18 år og er fyldt med energi, men det vil være mærkværdigt hvis ikke klubben beder ham tage en pause efter en lang og hård sæson.

Det er absolut ikke fordi, at Pedri er vant til at spille mange kampe. Han spillede 37 kampe for Las Palmas i sæsonen inden han skiftet til Barca. Hans gode sæson i Barca betød, at Luis Enrique udtog ham til EM og siden kom han også med til OL, så lige pludselig står han her i dag med 73 kampe i bagen fra sidste sæson.

Hvis han vælger at droppe sin sommerferie og trække i arbejdstøjet med det samme, så må det i hvert fald formodes, at han næppe spiller lige så mange Barca-kampe som i sidste sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Pedri dropper sin sommerferie!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder