Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tebas: Barca kunne sagtens holde på Messi

Transfermarked - 13. august 2021
Tebas: Barca kunne sagtens holde på Messi

© La Liga


Der er kold luft mellem La Liga og de to største klubber i Spanien. Både Barca og Real Madrid har en bestyrelse, der kæmper for at få Super League til at blive en realitet, og derfor afviste de La Ligas aftale med CVC, som ellers ville sikre dem 275 millioner euro.

De 275 millioner euro, svarende til 2 milliarder kroner, ville ikke alle kunne bruges på nye spillere, men til at få styr på klubbernes økonomi efter et stort slag som følge af coronapandemien. Klubberne afviste dog og af den grund kunne Barca ikke holde på Messi, konkluderer Javier Tebas, der er La Liga-chef.

- Barca stod til at modtage 275 millioner euro som led af denne aftale, men det er intelligente mennesker, som driver klubben og træffer beslutningerne. Og denne intelligens er bevis på den seneste beslutning, som de tog, fortæller Tebas og hentyder direkte til at man valgte at smide Messi ud af klubben.

- Jeg kender ikke Barcas økonomiske situation totalt, men med disse 15 procent ville de have næsten 40 millioner til at skabe et mere konkurrencestærkt hold - med eller uden Messi, forklarede Tebas videre.

Ingen er i tvivl om, at Barca fik muligheden for at holde på Messi, men det vurderes, at Barca og Real Madrid går efter at skabe et Super League-projekt, og derfor afviste de at gå ind i CVC-aftalen. I forbindelse med Messis afsked og kampen mod Juventus i sidste uge, landede Real Madrids præsident Florentino Perez i Barcelona og det samme gjorde Juventus-chefen Andrea Agnelli.

Sammen mødtes de tre til et møde, hvor Super League blev drøftet.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder