Annonce


Annonce

Annonce

Barca skylder Messi 386 mio. kr!

Nyheder - 14. august 2021




I en periode havde Barca svært ved at udbetale løn til sin spillere og på et tidspunkt stoppede det totalt. Derudover har Barca haft svært ved at hente nye spillere ind, og senest måtte man opgive at forlænge med Lionel Messi, da økonomien var et stort rod. Og det ser ekstremt sort ud for Joan Laporta, selvom han ifølge ham selv har en god fornemmelse.

Laportas håb er, at Super League ser dagens lys, så klubberne får flere penge mellem hænderne. Det arbejder han benhårdt på og blandt andet derfor valgte han at afvise CVC-aftalen. Nu viser det sig at han har endnu mere at rydde op efter Bartomeus tid i klubben.

Da coronapandemien var på sit højeste valgte klubben at tage en snak med de løntunge profiler i truppen og her var Messi naturligvis i blandt. Klubben og spillerne fik aftalt, at en del af deres løn ville blive betalt på et senere tidspunkt, da pengene ikke var til det på daværende tidspunkt. Derfor har Messi fået udskudt 386 millioner kroner i løn, da han valgte at acceptere at få pengene udbetalt på et senere tidspunkt for netop at hjælpe klubben.



Lige nu er klubben i snak med Messis advokater om hvordan man bedst gør det. Klubbens ønske er at betale lønnen til Messi over flere gange i løbet af 2021 og 2022, da man ikke kan smide 386 millioner kroner - eller 52 millioner euro - afsted på én gang lige nu.

Bartomeu indgik aftalen for at hjælpe klubben sidste år og nu står Joan Laporta med det i hænderne. Der er ikke meget at glæde sig over i Barca i disse dage, men man kan håbe, at truppen kan levere en solid indsats på banen og tage toppen af alle de interne problemer der figurerer lige nu. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca skylder Messi 386 mio. kr!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder