Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Benfica tvivler på Umtiti-skifte

Transfermarked - 14. august 2021
Benfica tvivler på Umtiti-skifte

© FC Barcelona


Samuel Umtiti er på vej videre i karrieren hvis det står til Barca og det forlyder, at han har åbnet op for et skifte her på det seneste. Benfica menes at være interesseret i den franske stopper for 10 millioner euro, men senest har Benficas cheftræner Jorge Jesus kommenteret på rygterne.

Han forventer ikke at det bliver let at hente en spiller som Samuel Umtiti. Interessen er opstået efter at Jan Vertonghen er blevet skadet, og som mange medier påpeger, så skal Umtiti ned i løn for at skifte til Benfica hvilket han ikke er interesseret i hvorfor han har holdt fast i Barca så længe.

- Det er spillere, som hele verden kender, men jeg tror ikke at spillerne er inden for vores radar. Vertonghen skade har selvfølgelig sat os i tænkeboks, men vi har tid nok og vi må se, hvad der er bedst for Benfica, udtaler Jesus i forbindelse med rygterne.

Barca har ikke modtaget noget bud fra Benfica endnu og spørgsmålet er hvor meget klubben kræver for franskmanden, som man selv betalte 25 millioner euro for da man hentede ham i Lyon. I og med at man sparer en stor lønudgift, så kunne det sagtens forestilles, at Barca accepterer et bud på 10 millioner euro hvis det kommer ind af døren.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder