Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ancelotti: Overrasket over Messi-skifte

El Clasico - 14. august 2021
Ancelotti: Overrasket over Messi-skifte

© Getty Images


El Clásico bliver næppe det samme igen. Efter at Cristiano Ronaldo smuttede fra Real Madrid mistede El Clásico automatisk noget af sin charme og nu hvor Lionel Messi er væk fra Barca er der ikke meget tilbage selvom det fortsat er verdens største klubkamp.

Real Madrid har denne sommer skiftet Zinedine Zidane ud med Carlo Ancelotti og på den ene side er Ancelotti overrasket over, at Messi ikke længere er i Barca, men omvendt har han været i gamet så længe, at han egentlig ikke er overrasket. Det fortæller han ifølge Sport.

- Det overraskede mig lidt, da Messi har været i Barca siden han var en dreng. Men jeg har været i spillet i 42 år og det overrasker mig ikke at spillere ender med at skifte klub. Det ville være mærkeligt for 42 år siden, men ikke i dagens spil. Jeg har stor respekt for Barcas og Messis beslutning, fortæller Ancelotti og følger op:

- Vi skal konkurrere med Barca på samme måde som mod Atletico Madrid. Selv uden Messi er det stadig Barca, et af de bedste hold i verden, så for os ændrer det ikke på noget. Vi skal slå dem med eller uden Messi.

Sæsonens første El Clásico i La Liga afvikles den 23. eller 24. oktober på Camp Nou mens det omvendte opgør spilles i slutningen af marts 2022. I mellem tiden mødes man i Super Cuppen til januar.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder