Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: La Liga har godkendt Memphis og Garcia

La Liga - 15. august 2021
Officielt: La Liga har godkendt Memphis og Garcia

© FC Barcelona


Det stak totalt af uden grund i aftes, da La Liga pludselig valgte at udsende en pressemeddelelse hvor de gjorde det klart, at Memphis Depay, Eric Garcia og Rey Manaj slet ikke var registreret selvom Barca havde offentliggjort det. Der var aldrig nogen problemer.

Barca havde styr på sin egen situation og bekræftede blot at Piqué var gået ned i løn hvorfor det var muligt at registrere spillerne. Alle så beskeden fra Barca som om, at det hele var godkendt, men på det tidspunkt, hvor Barca meldte ud, at spillerne var registreret, havde La Liga end ikke modtaget papirene til gennemgang. Men der var aldrig tvivl.

Sent i aftes blev både Memphis Depay og Rey Manaj registreret af La Liga og her til morgen er Eric Garcia så registreret. Altså gik alt efter planen og de kan spille med i aften uden problemer såfremt Ronald Koeman vælger at bruge dem.

Barca åbner La Liga i aften hjemme mod Real Sociedad i den første officielle kamp uden Lionel Messi i spillertruppen. Der er startopstilling her på BarcelonaFC.dk omkring klokken 19 med kampstart klokken 20.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder