Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué: Nu spiller jeg for 25 kroner i ugen

La Liga - 16. august 2021
Piqué: Nu spiller jeg for 25 kroner i ugen

© FC Barcelona


Gerard Piqué har været en mand at se op til i disse dage, da han valgte at acceptere en markant lønnedgang for at give plads til at de nye spillere kunne blive registreret. Efter kampen, da han var kommet hjem, deltog han i en livestream på Twitch, hvor han kom ind på flere forskellige emner. Som altid med et godt grin.

- Alle spørger mig om mine selfies. Der kommer altid perioder i mit liv, hvor jeg virkelig keder mig.

- Mbappé og Haaland er to forskellige spillere med kæmpe potentiale. Mbappé er mere som Ronaldo mens Haaland er fyldt med power og er iskold spiller foran målet, som han viser det i Dortmund.

- Jeg ved intet om fair play og PSG. Hvis de har hentet spillere og fået det godkendt, så er det fordi, at de kan. Jeg er sikker på, at UEFA har kontrol over det hele.

- Vi har påbegyndt en ny æra uden Messi og jeg er sikker på, at vi nok skal skabe store øjeblikke. Personligt kommer jeg 100 procent til at indstille min karriere i Barca. I Barca skal vi kigge mod La Masia, da der er mange talentfulde spillere på vej op. La Masia er alt for Barca og vi må ikke ignorere det.

- Situationen omkring Messi var svær, selvfølgelig. Jeg har kendt ham siden jeg var 13 år og han har gjort os alle bedre. Vi skal vi acceptere situationen og tage et skridt frem. Der bliver nødt til at være en, som bærer nummer 10. Jeg spurgte Agüero, men han var ikke overbevist. At bære nummer 10 er fedt, men det er svært på grund af historien.- Det er svært for mig at accelerere på banen. Jeg er som en dieselbil, jeg skal lige i gang.

- I forhold til lønnedgangen, så er vi alle åbne over for det. Jeg var den første, så vi kunne få registreret de nye spillere, men de andre følger med. Nu spiller jeg for 25 kroner i ugen (griner).

- Jeg forklarede den skiderik, Memphis, at han skulle give mig lidt penge under bordet. Jeg gik jo ned i løn for hans skyld, men han har fandme ikke givet mig en krone (griner).

- Demir dribler på samme måde som Messi og er utrolig talentfuld. Hans niveau er ekstremt højt og jeg er sikker på, at han kommer til at hjælpe os.

Piqué er en humørspreder og er blandt de spillere i omklædningsrummet, som altid sørger for at humøret er højt. Han har sat klubben foran sig selv og det roses han ekstremt meget for disse dage og derfor var historien skrevet perfekt, da det var netop Memphis, der assisterede Piqué, som scorede sæsonens første mål.

Som en lille sidenote forklarede Piqué i øvrigt, at han har tænkt sig at livestreame på Twitch efter hver Barca-kamp.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder