Annonce


Annonce

Annonce

Antoine Griezmann rundede 100 Barca-kampe

Nyheder - 16. august 2021




Det har kun taget Antoine Griezmann to sæsoner og én kamp, at runde 100 kampe for FC Barcelona. Det fortæller om, hvor meget Ronald Koeman ser i den franske angriber, som spiller stort set hver kamp. I går var han igen på banen, men det var primært hans defensive spil og ekstremt mange løb tilbage i banen, som gav ham de største bifald fra fansene.

Griezmann har aldrig været en sand målbomber i Barca, men hans løb uden bold har været så utrolig vigtig for Barca, og han får konstant roser af sin træner. Med 35 mål i 100 kampe er han den anden mest scorende franskmand i Barca kun overgået af Thierry Henry med 49 mål. Giuly har scoret 26 mål på tredjepladsen.

Griezmanns 100 Barca-kampe
La Liga: 72
Champions League: 16
Copa del Rey: 9
Spansk Super Cup: 3

Griezmann kom til Barca i 2019 fra Atletico Madrid året efter, at han faktisk havde afvist at skifte til Barca. Her huskes han bl.a. for at have lavet en video, som blev sendt på en spansk TV-kanal, hvor han i videoen offentliggjorde sit svar på, om han ville skifte eller ej. Det endte med at han dengang blev i Barca.

Til gengæld opgav Barca ikke, og de hentede ham sommeren efter. I løbet af denne sommer har der været tale om, at Barca ville sælge ham, men det ser ud til at han bliver og får endnu en vigtig rolle på holdet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Antoine Griezmann rundede 100 Barca-kampe

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder