Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca truer med at rive Umtitis kontrakt i stykker

Transfermarked - 17. august 2021
Barca truer med at rive Umtitis kontrakt i stykker

© FC Barcelona


Der er kold luft mellem Samuel Umtiti og Barca. Franskmanden ønsker ikke at forlade klubben og håbede på, at han fik en ny chance til at bevise sit værd. Det fik han egentlig også, men Ronald Koeman er ikke overbevist og nu truer klubben med at rive hans kontrakt i stykker. Det melder Sport.

Situationen bunder i, at klubben gennem hele sommeren har bedt Umtiti om at finde sig en ny klub, da klubben ikke satser på ham for fremtiden. Han har adskillige tilbud på bordet, men han har valgt ikke at acceptere nogen af dem. I stedet bad han Barca om en sidste chance under pre-season, og det fik han da også.

I træningskampene fik han nogle minutter og samtidig kunne Koeman se ham an på træningsbanen, men den hollandske cheftræner er ikke overbevist og derfor har klubben nu givet Umtiti ultimatum: Find en ny klub inden næste uge ellers får han revet sin kontrakt med Barca over.

Klubben er træt af Umtitis attitude og det blev da også fulgt op for få dage siden, da Umtiti var den sidste til at ankomme til træningsanlægget og den første til at smutte hjem. Desuden blev han buet af en masse Barca-fans under kampen mod Juventus. Det gjorde, at han stormede ud af banen og aldrig deltog i trofæoverrækkelsen efter opgøret. Det kan du læse mere om her.

Bolden er nu på Umtitis banehalvdel. Han skal tage fat i nogle af de tilbud han har på bordet og acceptere et skifte eller også får han sin kontrakt revet i stykker. Det betyder, højst sandsynligt, at Barca skal udbetale Umtiti løn for den resterende del af kontrakten (2023) men ønsket er, at lønbudgettet skal ned i niveau og derfor ser man gerne at Umtiti smutter denne sommer, da trænerstaben alligevel ikke satser på ham.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder