Annonce


Annonce

Annonce

Piqué: Alba måtte betale 22.000 kr. for middag

Nyheder - 17. august 2021
Ibai Llanos er en kendt streamer på Twitch og gode venner med flere spillere i Barcas trup. Han var også med i Paris, da Lionel Messi blev præsenteret, hvor han også streamede. Efter Barcas åbningskamp af La Liga mod Real Sociedad søndag aften streamede han så igen.

Her hoppede Gerard Piqué med. Forinden havde Antoine Griezmann bedt Ibai Llanos spørge Piqué, hvad der skete under middagen, som truppen holdt lige inden sæsonen blev sparket i gang.

Piqué fortalte, at der var en stor middag med 30 gæster i en af de mere luksuriøse restauranter i Barcelona og truppen valgte i løbet af aftenen at spille et lille spil med den enorme regning. Veteranerne i truppen lagde deres bankkort i en hat og én efter én blev de pillet op og ejeren af det sidste bankkort skulle betale hele middagen.Det endte med at blive Jordi Albas bankkort og han skulle derfor hoste op med lidt mere end 22.000 kroner for at betale for middagen. Selvom Alba tjener styrtende med penge for at spille fodbold i Barca, er det alligevel en stor pose penge at bruge på en middag.

Ikke desto mindre var humøret højt blandt spillerne og stemningen har generelt set været god til trods for den sørgelige historie med at Lionel Messi ikke kunne forlænge sin kontrakt og måtte forlade Barca. Nu gælder det for holdet om at fortsætte de gode takter fra kampen mod Real Sociedad når de møder Athletic Bilbao på udebane i den kommende weekend. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué: Alba måtte betale 22.000 kr. for middag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder