Annonce


Annonce

Annonce

Locatelli tæt på Juve - dårligt nyt for Pjanic

Transfermarked - 18. august 2021




Der dukkede dårligt nyt op for Barca og Miralem Pjanic i går. Her kom det nemlig frem, at Juventus og Sassuolo var nået til enighed om transferen af Manuel Locatelli. Det betyder, at Barca nu er afhængige af at Juventus sælger Aaron Ramsey og så langt ud håbede catalanerne ikke at det ville komme.

Juventus var klar til at hente Pjanic og Pjanic selv var klar til at gå ned i løn for at skifte til Juventus, men italienerne gjorde det klart, at de forhandlede med Sassuolo om Manuel Locatelli og hvis ikke den transfer gik igennem, så ville Juventus hente Pjanic. Desværre for Barca forlød det i går, at handlen var færdig og at den offentliggøres inden længe.

Det er trist for Barca, som ellers så frem til at få sendt Pjanic ud af huset i takt med at man ønsker at nedsætte forbruget på lønninger. I stedet er Juventus nu kun interesseret i Pjanic såfremt de formår at sælge Aaron Ramsey hvilket er noget mere kompliceret.

Manuel Locatelli skifter til Juventus for 35 millioner euro på en kontrakt der løber frem til sommeren 2026. Desuden landede han i Torino i går, hvor han i dag forventes at gennemgå lægetjek og fuldføre skiftet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Locatelli tæt på Juve - dårligt nyt for Pjanic

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder