Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Sergi Roberto forlænger med to år

Nyheder - 18. august 2021
Avis: Sergi Roberto forlænger med to år

© Getty Images


Sergi Roberto har på ingen måde været en populær spiller i Barca siden sidste sæson. Mange ser ham som et svagt led på holdet og håbede på, at han ville blive solgt denne sommer, men som det ser ud lige nu, så står han til at forlænge sin kontrakt med klubben.

Hans nuværende kontrakt udløber om et år, men Barca ønsker at forlænge med ham såfremt han accepterer at spille til en langt lavere løn i dag. Det skulle angiveligt ikke være noget problem og derfor lader det til at parterne hurtigt finder hinanden, rapporterer avisen Sport.

Der er tale om, at Robertos kontrakt forlænges til 30. juni 2024 og dermed må de interesserede klubber altså se langt efter den alsidige spillere, som har spillet stort set alle positioner på Barcas hold med undtagelse af målmand og spidsangriber.

I løbet af sine 11 sæsoner i Barca har Roberto vist sin alsidighed frem og det er derfor, at han har været benyttet så meget. Han har kunne dække ind på alle positioner, men spillede sin måske dårligste sæson sidste sæson, hvor han slet ikke fandt fodfæstet. Han har dog fået ekstra motivation forud for denne sæson, da han nu er tredje kaptajn efter Busquets og Piqué.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder