Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca tilbyder Coutinho nummer 10!

Nyheder: Af Anders Mathiasen - 18. august 2021
Barca tilbyder Coutinho nummer 10!

© Getty Images


Mens Coutinho venter i Barcelona på, at Pjanic og Umtiti forlader klubben, er det eneste nummer, der er tilbage i truppen, nummer 10. Brasilianeren har tidligere i sin Barca karriere båret både nummer 14 og nummer 7, mens han både i Liverpool og i Bayern München bar nummer 10. Både nummer 14 og 7 er på nuværende tidspunkt optaget i Barca, da man sidste sæson gav Griezmann nummer 7, og Rey Manaj har fået nummer 14.

Efter 13 år med Messi i truppen, og dermed nummer 10 tungt besat, starter man nu en ny sæson uden catalanernes faste nummer 10. Messi arvede i sommeren 2008 nummer 10 fra Ronaldinho, og siden da har Messi løftet rygnummeret til et nyt niveau. Efter Messis skifte til PSG skal man nu ikke kun finde ud af, hvordan man spiller videre uden den bedste spiller i historien, man skal også finde ud af, hvad man gør med det legendariske rygnummer.

Nummer 10 er traditionelt set et legendarisk nummer i mange klubber, men ikke mange spillere i historien har gjort mere med dette nummer, end Leo Messi har gjort i FC Barcelona. Spørgsmålet er dog; hvad gør man nu med nummer 10? På grund af La Ligas reglement må man ikke bare trække et nummer ud af truppen, i hvert fald ikke uden det har konsekvenser. Hvis Barca gør dette, betyder det nemlig, at man skal have en spiller mindre i kamptruppen.

Derfor virker det altså til, at Barca bliver nødt til at give nummer 10 til en anden spiller i truppen. De seneste historier går på, at Barca har tilbudt Philippe Coutinho rygnummeret. I øjeblikket skulle Coutinho efter sigende overveje tilbuddet, på grund af den enorme betydning nummer 10 har haft de seneste mange sæsoner for Barca. Derudover venter Coutinho også på at se, hvordan situationen omkring Pjanic og Umtiti udvikler sig, da han hellere vil overtage et af deres rygnumre end det legendariske nummer 10.

Coutinho ønsker ikke at lægge pres på Barca, men han ved også, at hvis han får nummer 10 i den kommende sæson, vil der være øget fokus på hans præstationer på banen. Alligevel har han ikke udelukket at bære nummeret, hvis det betyder, at han kan spille for Barca. Hvis der ikke inden lørdag er et andet nummer, der er blevet ledigt, vil han bære nummer 10 i kampen mod Athletic Bilbao på lørdag, forlyder det i spansk presse.

Coutinho var udeladt af opgøret mod Real Sociedad og det er op til Koeman, om brasilianeren skal med til Baskerlandet i den kommende weekend

Barcas næste kamp på udebane mod Athletic Bilbao har kampstart kl. 22.00 på lørdag.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder