Annonce


Annonce

Annonce

Nico Gonzalez - Fremtidens mand?

Nyheder: Af Anders Mathiasen - 18. august 2021




Den 19-årige spanier Nico Gonzalez har i sæsonstarten imponeret alt og alle, og mange forventer derfor, at netop Nico Gonzalez kan være den perfekte arvtager til Sergio Busquets. Nico Gonzalez fik i weekenden sin La Liga-debut mod Real Sociedad, da han blev skiftet ind i stedet for netop Sergio Busquets.

Nico Gonzalez er 19 år gammel, han er spanier og er søn af en fodboldspiller. Nico Gonzalez er søn af den tidligere fodboldspiller Franz Gonzalez, der aldrig selv spillede for FC Barcelona. Han fik tilbuddet om et skifte til Barca da han var på højdepunktet af sin karriere, men beslutningen faldt for sent, og et skifte til Barca indtraf aldrig. Sønnen Nico Gonzalez derimod var mere vedholdende som lille, da han som 11-årig insisterede på at tage på eventyr til Barcelona med forhåbningen om engang i fremtiden at få en plads i førsteholdstruppen.

Nico Gonzalez blev skiftet ind efter 83 minutter i kampen mod Real Sociedad, hvor han erstattede den erfarne Sergio Busquets på banen. Nico Gonzalez fik debut i nummer 28, det samme nummer som Sergio Busquets den 13. september i 2008 fik sin debut i en La Liga kamp mod Racing. Alene denne detalje er nok i de spanske medier til, at man for alvor begynder at danne paralleller mellem de to spillere, og flere medier peger på, at Nico Gonzalez er den perfekte mand for Barca.

De peger også på, at Ronald Koeman bør give Nico Gonzalez chancen i flere kampe for at aflaste Sergio Busquets, og på den måde sørge for, at Busquets er klar til de vigtigste kampe i sæsonen. Derudover vil Gonzalez få en gylden mulighed for at lære af Busquets selv, som igennem så mange år har været så utrolig vigtig for Barcas spil.

Nico Gonzalez far var som nævnt selv fodboldspiller, men han spillede aldrig selv i Barcelona, grundet manglende evne til at tage hurtige beslutninger, ifølge ham selv. Han udtaler følgende til Mundo Deportivo:

- Jeg manglede den beslutning, min søn tog. Han blev offentliggjort og fortalte mig, at han ville til Barça. Jeg er en af ​​dem, der tænker meget mere over alt og som har svært ved at træffe beslutninger. Derfor har jeg måske aldrig spillet for Barça. Nu tænker jeg, hvilket fjols jeg var.

Nico Gonzalez flyttede allerede som 11-årig til Barca for at spille for klubbens ungdomshold, og netop Nicos iver efter at spille for Barca, er netop det, der nu gavner ham, hvis man skal spørge hans far. Nico Gonzalez har igennem sin ungdomskarriere udviklet sig, gennemgået svære tider og udfordringer og modstået fristelsen af et skifte til Manchester City, hvor hans far selv arbejdede på et tidspunkt i sin karriere. Nico Gonzalez er altså blevet i Barca, og det ser nu ud til, at han kommer til høste frugterne af hans egen vedholdenhed.

Om Nico Gonzalez er en del af Barcas fremtid vil den kommende sæson måske give et billede af. Indtil videre virker til det til, at Ronald Koeman har et godt øje til den unge spanier, og det bliver derfor spændende at følge hans udvikling og det næste stykke tid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nico Gonzalez - Fremtidens mand?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder