Annonce


Annonce

Annonce

Ilaix Moriba skal sidde på bænken i et år

Transfermarked - 19. august 2021




Ilaix Moribas karriere er gået totalt i stå. Udviklingen fremmes ikke og man kommer næppe til at se ham på banen for Barca i denne sæson. Selvom det har stået på i adskillige uger, så holder han fast i sin grådighed og han står stadig med to muligheder på hånden: Find en klub der vil betale 15 millioner euro eller også må han sidde på bænken i et år.

Barca har gjort det klart for Ilaix, at man ønsker at holde på ham, men ikke for en hver pris. Klubbens økonomi er i knæ og derfor kan man ikke tilbyde Ilaix den løn, som han kræver. Han har valgt ikke at acceptere klubbens tilbud og af den grund har klubben trukket ham ud af alle kampe for både A- og B-holdet.

Barca er godt trætte af al den energi, de skal bruge på Ilaix Moribas situation og er forundret over, at han ikke er kommet med en reaktion efter at han er blevet siet fra alle kampe i denne sæson. Barca ønsker 15 millioner euro + 10 millioner euro i variabler for at sælge ham, men indtil videre har ingen klubber slået til og det er skidt nyt for spilleren, der sidder fast i disse dage.



Barca har desuden forsikret Ilaix Moribas repræsentanter, at man ikke har tænkt sig at holde flere møder medmindre det er fordi, at de har tænkt sig at acceptere klubbens vilkår og den kontrakt, der er blevet tilbudt. Beder de om et nyt forhandlingsmøde, så bliver de afvist. Klubben har fået nok og er klar til at smide Ilaix på bænken i hele sæsonen medmindre han accepterer tilbuddet.

Det er en absurd situation og en totalt uforståelig situation, at Ilaix Moribas grådighed overstiger forståelsen for klubbens økonomi. Selv Lionel Messi måtte forlade klubben på grund af økonomien mens Memphis og Garcia ikke engang kunne registreres medmindre der blev skabt hul i lønbudgettet. Alligevel står man i dag med et stort talent, der kræver en enorm løn, som klubben tydeligvis ikke kan tilbyde ham. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ilaix Moriba skal sidde på bænken i et år

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder