Annonce


Annonce

Annonce

Barca håber på to ugers pause til Pedri

Nyheder - 19. august 2021




Det er ikke meget hvile, som Pedri har fået denne sommer. Normalt tager en fodboldspiller på sommerferie og lader op i et par uger, men for Pedri har det slet ikke været sådan. Før sidste sæson kom han til Barca fra Las Palmas, hvor han slet ikke var vant til det han gennemlever i dag.

Hos Las Palmas spiller man ikke lige så mange kampe som i Barca. Der er meget mere fokus på kampene i Barca og desuden spillede han så god en sæson, at han blev udtaget til EM og efterfølgende OL. Han har altså slet ikke holdt sommerferie og var i sidste uge tilbage i Barca for at gøre sig klar til kampen mod Real Sociedad, som han deltog i.

Selvom han spillede en udmærket kamp, så er det tydeligt, at man har med en træt spiller at gøre rent mentalt. Han er ung og fyldt med energi, så han løber de meter, som han skal, men Barca har en plan. Ronald Koeman har vurderet, at Pedri kan hjælpe holdet i sæsonens første tre kampe hvorefter der venter en pause med landskampe. Her håber Koeman på forståelse fra Luis Enrique.

Koeman håber, at Enrique ikke udtager Pedri til landskampene så Pedri kan få to ugers hvile, som absolut vil komme ham til gode. I sidste sæson blev det til ustyrlige 73 kampe og derfor kan det kun være positivt, at give ham et hvil - og det håber Barca på, at Spanien har forståelse for. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca håber på to ugers pause til Pedri

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder