Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: De nominerede til Player of the Year

Nyheder - 19. august 2021
Officielt: De nominerede til Player of the Year

© Getty Images


I dag har UEFA sat navne på de tre nominerede, der slås om at blive kåret som årets spiller - eller UEFA Men's Player of the Year som det officielt hedder. Her er Kevin De Bruyne, Jorginho og N'Golo Kanté oppe imod hinanden og Lionel Messi må nøjes med en fjerdeplads.

Lionel Messi var igen en forrygende spiller for Barca og selvom han er skiftet til PSG, så er det hans bedrifter i Barca-trøjen, der har gjort ham gældende på listen, hvor han lige præcis er foran Robert Lewandowski. Pladserne fra fjerde til tiende er blevet offentliggjort mens den endelige vinder afsløres den 26. august.UEFA Player of the Year - fjerde- til tiendepladsen
4. Lionel Messi (Barca, nu i PSG & Argentina) – 148 points
5. Robert Lewandowski (Bayern München & Polen) – 140 points
6. Gianluigi Donnarumma (AC Milan, nu i PSG & Italien) – 49 points
7. Kylian Mbappé (PSG & Frankrig) – 31 points
8. Raheem Sterling (Man. City & England) – 18 points
9. Cristiano Ronaldo (Juventus & Portugal) – 16 points
10. Erling Haaland (Dortmund & Norge) – 15 points

Lionel Messi løber altså med fjerdepladsen for sine bedrifter i Barca-trøjen mens Cristiano Ronaldo, som altid har fulgtes med Messi, er helt nede og vende på niendepladsen med bare 16 point - ét mere end Erling Haaland, der brager frem på nærmest alle lister i disse dage.

Bemærk i øvrigt at vinderen kåres den 26. august i forbindelse med lodtrækningen til Champions Leagues gruppespil. Det er desuden første gang i prisens 11-årige historie, at tre midtbanespillere er de tre nominerede.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder