Annonce


Annonce

Annonce

Lægerne anbefaler at Piqué tager en pause

Skader - 20. august 2021




Barca er gået ind i en ny æra og man håber på, at man kommer godt fra start. Efter sidste weekends triumf hjemme mod Real Sociedad er det i denne weekend tid til at følge op mod Athletic Bilbao på San Mamés og det kan blive uden Gerard Piqué.

I hvert fald anbefaler klublægerne i Barca, at Piqué tager sig en pause, da han døjer med lægproblemer. Det har han gjort siden slutningen af kampen mod Real Sociedad, men selv ønsker han at spille kampen mod baskerne på i morgen aften.

Ifølge catalansk TV3 har Piqué trænet med på normal vis i denne uge, men lægerne anbefaler, at han ikke går i kamp i denne weekend for at minimere risikoen for at skaden bryder op. Piqué føler sig dog ovenpå og han ønsker derfor at spille kampen. Hvad Ronald Koeman og co. finder ud af bliver spændende at se.

Barca er udmærket besat i midterforsvaret, da de denne sommer har fået Eric Garcia ind, som spillede en stor kamp mod Real Sociedad med Piqué ved sin side. Fra bænken kommer Araujo ind, så det kunne ligne, at Garcia og Araujo udgør midterforsvaret mod Bilbao hvis Piqué vælger at holde sig fra kampen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lægerne anbefaler at Piqué tager en pause

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder