Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nu skal Griezmann og Coutinho ned i løn

Nyheder - 20. august 2021
Nu skal Griezmann og Coutinho ned i løn

© Getty Images


Antoine Griezmann og Philippe Coutinho tjener mange penge i Barca. Faktisk er Griezmann i dag den spiller, som tjener mest i Barca efterfulgt af Coutinho, og det har Laporta tænkt sig at skære ned på. De forventes fortsat at sidde på toppen af lønningslisten, men nye aftaler skal på plads.

Gerard Piqué var den første til at acceptere en lønreduktion således at Memphis Depay og Eric Garcia kunne blive registreret og spille med i La Liga. Nu er klubben meget tæt på at få aftaler på plads med de tre øvrige kaptajner - Sergio Busquets, Sergi Robert og Jordi Alba. De alle har sagt god for at gå ned i løn for klubbens skyld.

Når aftalerne er på plads går Laporta videre til Griezmann og Coutinho. I dag hæver Griezmann 4,4 millioner kroner i ugen mens Coutinho får sidder på 3 millioner kroner. På utrolig vis er det Miralem Pjanic, der i dag er den tredje bedste betalte spiller i Barca med en løn på 2 millioner kroner i ugen. Og det til trods for at han hverken spiller eller er en del af planerne. Men Pjanic blev hentet ind under Bartomeu, som har stor skyld i klubbens økonomiske problemer.

I forhold til Coutinhos situation er den anderledes end hos de andre. Barca arbejder fortsat på at få ham solgt, men umiddelbart er der ingen klubber der står klar til at betale hans dyre transfersum og samtidig give ham en høj løn. Derfor bliver Barca nødt til at reagere ud fra det scenarie, at brasilianeren bliver i klubben - og det skal være til en lavere løn. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

37 min. Robert Lewandowski bliver registreret og...
1 t. Fernando Carro (Leverkusen CEO): “Ingen ...
2 t. Barca overvejer stadig at åbne en offici...
2 t. Umtitis tur ud til Barcelonas lufthavn t...
3 t. Flere Barca-fans svinede Frenkie de Jong...
3 t. Ferran Torres ved, at Xavi er vild med h...
3 t. 🚨 Nico har forladt træningsanlæg...
3 t. 🚨 Chelsea gør alt hvad de kan fo...
3 t. 🚨 LIGE NU: Barca har i dag forta...
3 t. 🚨 LIGE NU: Chelsea vil hente båd...

Ugens mest læste

Seneste nyheder