Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman: Jeg satser på Coutinho

Transfermarked - 21. august 2021
Koeman: Jeg satser på Coutinho

© Getty Images


Philippe Coutinho har ofte døjet med skader i Barca, men er netop nu på vej tilbage. Egentlig kunne han spille i aften mod Athletic Bilbao, men Ronald Koeman ser gerne at brasilianeren får lidt flere træningspas i benene før han kastes for løverne.

Under sit pressemøde i går forud for aftenens kamp slog Koeman fast, at han satser på Coutinho. Cheftræneren tror på, at Coutinho har hvad der skal til for at blive en vigtig spiller i Barca.

- Jeg satser på Coutinho. For mig kan han blive en vigtig spiller for Barca. Han spillede kampe i starten af sidste år og var så ude med en skade i længere tid end forventet. Jeg satser absolut på ham denne sæson, fortæller Koeman.

- Coutinho er ude mod Bilbao, da jeg synes, at han mangler endnu en uges træning med holdkammeraterne før han bliver udtaget. Han er en vigtig spiller og han er effektiv i kampene. Han kan spille på flere forskellige positioner og vi har brug for spillere som ham. Med Messi har vi mistet mange mål og de mål skal nu scores af andre spillere.

Det er i aften at Barca møder Bilbao i sæsonens anden kamp.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder