Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Godt nyt: Ter Stegen træner med igen

Nyheder - 21. august 2021




Marc-André ter Stegen missede EM, da han besluttede sig for at blive opereret lige inden. Han vurderede selv - ligesom lægerne - at det var bedst at lade sig operere efter sidste sæson og bruge sommerferien og starten af denne sæson på at komme sig.

Efter en lang sommerferie og en pre-season uden Ter Stegen er han nu tilbage på træningsbanen og det vurderes umiddelbart at han også misser den næste kamp mod Getafe og er klar efter landsholdspause. Det er gode nyheder for Ronald Koeman, at han så småt begynder at få sine skadede spillere tilbage.

Coutinho har allerede fået det grønne lys mens Mingueza er tæt på. Nu er turen kommet til Ter Stegen, som i går fredag var på træningsbanen med sine holdkammerater. Han øger intensiteten i sin træning i de kommende dage og derefter er det op til lægerne og Koeman at vurdere, hvornår han er klar til at komme i kamp igen.

Ter Stegen har været livlig på de sociale medier under sommerferie, hvor han har trænet med en privat træner i sin baghave. Her har han fulgt op på det træningsprogram, som klubben havde lagt for ham og det høster han nu frugterne af ved at han snart er klar til at komme i spil.

Umiddelbart ser vi Ter Stegen tilbage i Barcas mål den 12. september ude mod Sevilla. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Godt nyt: Ter Stegen træner med igen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder