Annonce


Annonce

Annonce

Koeman: Forfærdelig situation for Ilaix Moriba

Nyheder - 21. august 2021




Ronald Koeman mødte i går pressen forud for aftenens kamp mod Athletic Bilbao, hvor Ilaix Moriba naturligvis ikke er med. Under normale omstændigheder havde Koeman helt sikkert udtaget det unge talent, men situationen taget i betragtning har Moriba med alt at dømme de forkerte folk omkring sig.

Koeman blev bedt om at sætte nogle ord på Ilaix Moribas situation. Og her lagde Koeman ikke fingre i mellem.

- Situationen er forfærdelig. Jeg talte med Ilaix Moriba for et par uger siden - mere som menneske end som træner. Han er 18 år og spiller ikke fodbold. Jeg ved, hvad klubben har tilbudt ham, og det er for mig et godt tilbud for en spiller på hans alder, men det ser ud til at folket omkring ham ikke mener det samme.

- Mit råd til ham er, at penge på nuværende tidspunkt ikke er det vigtigste. Han bør blive ved med at spille på et højt niveau. Det mener jeg er det vigtigste, men andre har ikke samme holdning. Jeg er virkelig skuffet over ham. Som 18-årig bør du ikke være drevet af penge.

Ilaix Moriba har to muligheder på hånden: Finde en klub, som er villig til at betale 15 millioner euro for ham eller sidde på bænken i hele sæsonen i Barca. Han kommer ikke til at spille for klubben igen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Koeman: Forfærdelig situation for Ilaix Moriba

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder