Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

La Liga: Athletic Bilbao 1-1 FC Barcelona

La Liga - 22. august 2021
La Liga: Athletic Bilbao 1-1 FC Barcelona

Det blev ikke til tre point for Barca lørdag aften, da de gik ind på San Mamés til kampen mod Athletic Bilbao. Til gengæld fik de et enkelt point med hjem fra en af de sværeste baner i Spanien - men det kunne sagtens have været blevet til et nederlag.

Barcelonas startopstilling
Neto, Dest, Piqué, Garcia, Alba, De Jong, Busquets, Pedri, Griezmann, Braithwaite og Memphis

Mål
- 1-0 50' - Inigo Martinez
- 1-1 75' - MemphisI aftes var Barca på San Mamés hvor de mødte Athletic Bilbao i La Liga. Det er typisk et opgør, hvor catalanerne har det svært, og i går var ingen undtagelse. Bilbao var aggressive og pressede højt mens Barca sad mest på bolden. Der var chancer i begge ender, men det endte med at blive en uafgjort.

Bilbao kom bedst fra land med flere nærgående muligheder og det var ikke fortjent, da Inigo Martinez kort inde i anden halvleg pandede baskerne i front efter et hjørnespark. Det lignede længe et nederlag til Barca selvom de da også havde sine chancer - bl.a. en gigantisk mulighed til Braithwaite, som sparkede over samt et forsøg på overliggeren af Frenkie de Jong.

Med et kvarter igen modtog Memphis bolden ude på sin venstre kant og smukt tog han den med før han kanonerede den i nettet til slutresultatet 1-1. Lige inden lukketid fik Eric Garcia direkte rødt kort, da han som sidste mand nedlagde Inaki Williams, som ellers havde været alene med Neto. Dermed reddede Garcia måske det ene point ved at nedlægge Williams som sidste mand.

Det blev kun til et enkelt point til Barca og nu kan de se frem til en uges ro på de indre linjer før det gælder kampen mod Getafe.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder