Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman: Man kan se, at Messi ikke er med

La Liga - 22. august 2021
Koeman: Man kan se, at Messi ikke er med

© Getty Images


Ronald Koeman har helt andre betingelser at arbejde med i denne sæson. Han fik ikke sine transferønsker opfyldt og samtidig måtte han slippe historiens bedste fodboldspiller. Efter den skuffende kamp mod Athletic Bilbao satte han nogle ord på situationen.

- Jeg bryder mig ikke om at tale om de samme ting hele tiden, men vi taler om verdens bedste fodboldspiller. Vores modstandere var mere bange for os med Messi på banen. Når man afleverer bolden til Messi, så sker der noget. Nu kan man se, at Messi ikke er her. Vi ved, at han ikke er her, og vi kan ikke ændre på det, forklarede han.

- Før kampen fandt vi ud af, at Eric Garcia havde mistet sin bedstefar, men han spillede en god kamp. Vi støtter ham og står bag ham og vores tanker går til ham i denne svære situation, fulgte Koeman op før han talte om kampen:

- Det var en god kamp. Vi gjorde tingene sværere for os selv i starten af kampen samtidig med at de pressede os højt i banen. Vi skal vide hvornår vi skal spille bolden kort og også fra keeperen. Vi var ikke rolige nok i de første 15 minutter. En uafgjort var et fair resultat. Vi havde chancerne til at vinde mod et Bilbao-hold, som ramte et højt niveau.

Næste kamp for Koeman og co. er hjemme mod Getafe om en uge.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder