Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmann har svært ved at bryde igennem

La Liga - 23. august 2021Griezmann har svært ved at bryde igennem

© Belga


Antoine Griezmann har aldrig været en frygtet spiller når han trækker i Barca-trøjen. Han har simpelthen ikke leveret varen i Barca, men er blevet udset som den spiller, der får den nødvendige frihed på banen for at blive holdets omdrejningspunkt i offensiven efter at Messi stoppede i klubben.

Hverken mod Real Sociedad eller Athletic Bilbao var Griezmann særlig god, og det selvom han er klar i spyttet når han taler om sine egne præstationer og hvad han skal stå for. Griezmann er blandt de spillere, der ikke har noget problem med at kritisere sig selv når han har gjort det dårligt.

Efter kampen mod Bilbao fortalte han, at han skal indtage en lederrolle på holdet, men det så man slet ikke mod Bilbao, hvor han slet ikke kom med noget. Til det kan det undres, at Ronald Koeman ikke piller Griezmann ud når han helt tydeligt ikke kommer med noget. Faktisk har han ofte været en stopklods i Barcas offensiv, men han har trods alt sin træners fulde opbakning.

Til gengæld kan man ikke klandre Griezmanns arbejdsindsats og det er måske det, som gør, at Koeman ikke piller ham ud. Griezmann løber rigtig mange defensive løb, men det hjælper ikke meget når han så ikke får noget ud af det i offensiven, hvor han altså optager en plads og ikke skaber meget.

Han har nu fået mere frihed på banen end tidligere, da Messi ikke er med, og det kræver naturligvis også tilvænning for ham - og forhåbentligt rammer han niveau meget snart, da Barca har brug for en god stime med sejre for at kickstarte sæsonen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

7 min. *De nævnte spillere i forrige opslag er ...
1 t. Barcas transferliste til sommeren 2023: ...
2 t. Ronald Araujo: "Ja, jeg var klar til at ...
3 t. Hector Bellerin forventes ikke at forlad...
4 t. Hector Bellerin er ikke længere et mål f...
5 t. Ronald Araujo: "Det var klart, at Barca ...
7 t. Hvis Coutinho bliver solgt, så modtager ...
9 t. Dagens VM-kampe:
Kl. 16: Kroatien - B...
11 t. Xavi håber, at Barca og Sergi Roberto ka...
13 t. Som situationen er lige nu i FC Barcelon...

Ugens mest læste

Seneste nyheder