Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmann har svært ved at bryde igennem

La Liga - 23. august 2021Griezmann har svært ved at bryde igennem

© Getty Images


Antoine Griezmann har aldrig været en frygtet spiller når han trækker i Barca-trøjen. Han har simpelthen ikke leveret varen i Barca, men er blevet udset som den spiller, der får den nødvendige frihed på banen for at blive holdets omdrejningspunkt i offensiven efter at Messi stoppede i klubben.

Hverken mod Real Sociedad eller Athletic Bilbao var Griezmann særlig god, og det selvom han er klar i spyttet når han taler om sine egne præstationer og hvad han skal stå for. Griezmann er blandt de spillere, der ikke har noget problem med at kritisere sig selv når han har gjort det dårligt.

Efter kampen mod Bilbao fortalte han, at han skal indtage en lederrolle på holdet, men det så man slet ikke mod Bilbao, hvor han slet ikke kom med noget. Til det kan det undres, at Ronald Koeman ikke piller Griezmann ud når han helt tydeligt ikke kommer med noget. Faktisk har han ofte været en stopklods i Barcas offensiv, men han har trods alt sin træners fulde opbakning.

Til gengæld kan man ikke klandre Griezmanns arbejdsindsats og det er måske det, som gør, at Koeman ikke piller ham ud. Griezmann løber rigtig mange defensive løb, men det hjælper ikke meget når han så ikke får noget ud af det i offensiven, hvor han altså optager en plads og ikke skaber meget.

Han har nu fået mere frihed på banen end tidligere, da Messi ikke er med, og det kræver naturligvis også tilvænning for ham - og forhåbentligt rammer han niveau meget snart, da Barca har brug for en god stime med sejre for at kickstarte sæsonen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Sergio Ramos: "Score mit første mål mod ...
1 t. Pablo Torre, som er udlejet til Girona, ...
2 t. FC Barcelona er på ingen måde bekymret f...
4 t. Victor Osimhen: "Da jeg var yngre var mi...
6 t. Der er primær usikkerhed omkring Joao Ca...
8 t. Gavi og Gündogan starter mod Sevilla. Al...
9 t. Robert Lewandowski starter mod Sevilla. ...
10 t. Mendilibar (Sevilla-træner): "Hvordan vi...
11 t. Juan Mirandas kontrakt hos Real Betis ud...
12 t. Xavi: "Vi behandler Lamine Yamal som en ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder