Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Fiorentina åbner interesse for Pjanic

Transfermarked - 23. august 2021
Avis: Fiorentina åbner interesse for Pjanic

© FC Barcelona


Miralem Pjanic har ikke slået igennem i Barca og er i dag ikke en del af Ronald Koemans planer. Derfor har klubben hele sommeren forsøgt at få ham solgt eller udlejet, men det er ikke lykkes endnu. Egentlig havde man en aftale på plads med Juventus, men så fik de fingrene i Manuel Locatelli, og Pjanic-handlen gik i vasken.

Nu melder avisen Corriere dello Sport, at Fiorentina har åbnet interesse for Pjanic, men igen er der tale om en interesse for at leje bosnieren. Angiveligt har Fiorentina-træner Luciano Spalletti ringet til Pjanic for at forklare projektet og hvordan Pjanic indgår i det, men det vides endnu ikke om Pjanic er overbevist eller ej.

En ting er dog sikkert. Pjanic skal videre denne sommer, for ellers kommer han til at sidde på bænken i hele sæsonen. Han sidder i samme situation som Samuel Umtiti, som heller ikke får spilletid, da klubben gerne ser dem begge tage videre for også på den måde at få luft i lønbudgettet, der selv uden Messi stadig er for høj.

Fiorentina får dog problemer med at betale Pjanic løn, da de kommer til at stå 100 procent for den. Barca ønsker ikke at udleje bosnieren og stadig betale en del af lønne, så for Fiorentina gælder det også om at løse opgaven omkring lønsituationen - for Pjanic er ikke en billig spiller at have løbende. I løbet af ugen vil der komme mere nyt omkring midtbanespilleren.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder