Annonce


Annonce

Annonce

Neto vil væk - Barca afviser

Transfermarked - 24. august 2021




I disse dage er brasilianske Neto førstevalg mellem stængerne for Barca. Med Marc-André ter Stegen ud efter en operation er det altså Neto, som får lov til at vogte Barcas mål med Inaki Pena og Arnau Tenas som reserverne. Men Neto ved godt at han ikke får lov til at stå hele sæsonen.

Neto og Barca mødtes allerede lige efter sidste sæson hvor han gjorde det klart over for klubben, at han ville væk denne sommer for at få fast spilletid, som Barca ikke kan give ham. Selv i Copa del Rey måtte han i sidste sæson se langt efter fast spilletid, og det blev altså for meget og derfor har han søgt en udvej.

I mellem tiden har Ter Stegen ladet sig operere og missede derfor EM og opstarten af denne sæson, hvor Neto i stedet har spillet. Barca er usikre omkring Ter Stegen og derfor har man afvist at sælge Neto da det ellers ville betyde, at man skal ud og købe en ny spiller. Neto koster 15 millioner euro, men så stort et bud er der ikke på bordet i disse dage.

Ter Stegen har bøvlet med sin form i to sæsoner og har ofte småproblemer, som gør, at han meget sjældent er 100 procent klar til kamp. Han tog konsekvensen og lod sig operere og Barca håber, at han endelig kan komme ovenpå igen, men man løber ingen chancer og derfor ønsker man at holde på Neto, som ellers gerne vil væk da han godt er klar over, at han bliver henvist til bænken straks som Ter Stegen får det grønne lys. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Neto vil væk - Barca afviser

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder