Annonce


Annonce

Annonce

Ilaix Moriba føler sig dårligt behandlet af Barca

Transfermarked - 25. august 2021




Der skal et mirakel til hvis Ilaix Moriba bliver i Barca. I sidste sæson bragede han ellers igennem på førsteholdet og viste, at han helt sikkert kan tilspille sig en plads i fremtiden, men hans bagland har ikke været god ved ham henover sommeren, hvor klubben har ønsket at forlænge med ham.

Ilaix Moribas kontrakt udløber om et år hvorfor han allerede om fire måneder må begynde at tale med interessante klubber udenom Barca og altså skifte gratis næste sommer. Det ønsker Barca ikke, og derfor har man tilbudt ham en kontraktforlængelse, som han har valgt at afvise, da han ønsker en højere løn. Noget, som Barca ikke kan give ham da man i forvejen står og forhandler en lavere løn hjem hos en håndfuld spillere.

Mundo Deportivo kan berette, at Ilaix Moriba føler sig dårligt behandlet af klubben og føler ikke, at han bliver respekteret. Samtidig ærgrer han sig over, at klubbens fans har vendt ham ryggen og kaldt ham 'grådig'. Barca har givet ham sidste chance til at forlænge, ellers må han finde en klub, som er villig til at give 15-20 millioner euro for ham. Alternativet er at han sidder på bænken hele sæsonen og bremser sin udvikling.

I den forbindelse har RB Leipzig og Chelsea vist interesse, men der er absolut ingen fremskredne forhandlinger. Leipzig har indledt med en pris på seks millioner euro hvilket blev pure afvist af Barca.



Ilaix Moribas bagland afviser, at det handler om penge. Hvis det var tilfældet, så var han skiftet i 2019, hvor han fik tilbudt mange flere penge andre steder, men han valgte at blive i Barca og forlænge sin kontrakt, da han anser det som hans livs klub. Det stemmer bare ikke overens med dagens historier.

Mundo Deportivo kan desuden fortælle, at Ilaix Moriba angiveligt var i London i den seneste weekend. Chelsea har de økonomiske midler til at købe Ilaix Moriba fri, men han er ikke en prioritet og derfor går det meget langsomt. Desuden er englænderne klar over, at han er en fri spiller om et år, så det handler om at træffe den rigtige beslutning.

Det er før set, at Leipzig har betalt op mod 20 millioner euro for en spiller som Ilaix Moriba, men tyskerne holder igen denne gang - muligvis fordi at de håber, at Barca overgiver sig og sælger spilleren langt billigere end ventet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ilaix Moriba føler sig dårligt behandlet af Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder