Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Roberto utilfreds med Barcas tilbud

Nyheder - 25. august 2021
Avis: Roberto utilfreds med Barcas tilbud

© Getty Images


Gerard Piqué gik forrest og fik snebolden til at rulle, da han accepterede at gå ned i løn. Han gjorde det tids nok til at Memphis Depay og Eric Garcia kunne blive indskrevet til La Liga, og nu er Barca angiveligt også enig med Sergio Busquets, der har accepteret tilbuddet fra Barca.

Også Jordi Alba har valgt at gå 25% ned i løn, og Barca har også lagt i forhandlinger med Sergi Roberto, men der bliver meldt i spanske medier, at forhandlingerne er brudt sammen. Simpelthen fordi, at Roberto er utilfreds med Barcas tilbud.

Robertos kontrakt udløber om et år, men Barca har været villige til at forlænge den med yderligere to sæsoner såfremt Roberto går 40% ned i løn. Det har han angiveligt sagt nej tak til og han har ifølge Mundo Deportivo været utilfreds med det tilbud, som Barca lagde på bordet for ham.Det hænger også sammen med, at Roberto har adskillige tilbud fra øvrige klubber liggende klar på bordet, hvor han kan få langt mere lukrative kontrakter. Der er planlagt et nyt møde mellem parterne, men det vurderes ikke at Barca går ind og justerer på lønnen - klubben kræver at spillerne går ned i løn for at skabe luft i lønbudgettet og her håber klubben, at Roberto vil være med til at statuere et eksempel for resten af truppen. Akkurat som Piqué startede med.

Joan Laporta kunne på et af sine tidligere pressemøder bekræfte, at klubbens lønudgifter var 103% af klubbens indkomst. Lønudgiften må ikke overstige 70% i La Liga og derfor kræver det markante nye aftaler før man er nede ved grænsen. Det var blandt andet derfor, at klubben ikke kunne forlænge med Lionel Messi.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder