Annonce


Annonce

Annonce

Efter Messi-skifte: Piqué køber rettigheder til Ligue 1

Nyheder - 26. august 2021




Lionel Messis skifte til PSG har skabt enorme overskrifter verden over. Ingen så et skifte komme, men det blev en nødvendighed for Barca, da man ikke havde midlerne til at holde på Messi. I dag er han i PSG og kommer med al sandsynlighed på banen til sin debut denne weekend.

I mellem tiden rykkede Gerard Piqué hurtigt. Rigtig hurtigt. Igennem hans firma, Kosmos Holding, har han nemlig købt rettigheder til at vise Ligue 1-kampe i Spanien på Enjoy TV for de kommende tre år. Det er i den periode, hvor Messi befinder sig i PSG, og det er derfor nøje planlagt udfra, at Messi øger interessen for fransk fodbold og nu giver Piqué spaniere mulighed for at følge med hjemmefra.

Målet er naturligvis at skabe omsætning ved at købe rettighederne frem mod 2024. Ifølge en rapport fra 2Playbook, så er der ikke nævn hvor mange penge der er blevet kastet efter rettighederne, men Movistar, som tidligere havde de franske rettigheder, betalte mindre end 18 millioner kroner årligt, lyder det.



Det er ikke første gang, at Piqués firma køber rettigheder til at vise fodbold. I sommers opkøbte man rettigheden til at vise Copa America-finalen mellem Argentina og Brasilien og desuden ejer man allerede rettigheden til at vise kampe fra Serie B i adskillige lande.

Så udover at være et eksempel i Barcas omklædningsrum og stadig spille på højeste niveau, så er Piqué godt i gang med at forme fremtiden i sit firma. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Efter Messi-skifte: Piqué køber rettigheder til Ligue 1

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder